Yläkoululeiritys

Nyt sinulla nuori urheilija on mahdollisuus osallistua leireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Tältä välilehdeltä löydät tarvittavat tiedot yläkoululeiritykseen hakemisesta.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä tekee iltapäivällä koulutehtäviään urheiluopistolla opetuksesta vastaavan johdolla. Leirejä on vuoden mittaan yhteensä 3 - 5, joista osa voi olla kesällä (lumilajit) ja pääosa kouluvuoden aikana. Leirit ovat kestoltaan 6 vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Rukan alppikoulu on osa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian verkostoa. Rukan yläkoululeirityksiin pääset tutustumaan tästä. Kaikki hakulomakkeet löytyvät sivun alaosasta.

Lisätietoa hakemisesta lajeittain:

Yleistä

Majoitus

Leiriläiset majoittuvat Vuokatin urheiluopistolla hotellitason kahden / kolmen hengen huoneissa tai rivitalohuoneistoissa.

Hinta

Leirin hinta on noin 70 €/vrk sisältäen majoituksen, opetuksen ja valmennuksen lisäksi aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan urheiluopistolla. Materiaaleista tulee erillinen maksu.

Opiskelu
Leiriläiset opiskelevat kouluasioiden vastuuhenkilön johdolla 1,5-3 tuntia iltapäivisin Vuokatin urheiluopistolla. Kouluasioiden vastuuhenkilö on yhteydessä ennen leiriviikkoa jokaisen leiriläisen luokanvalvojaan.

Harjoitukset
Päivässä harjoituksia on 2-3 kappaletta, jotka pitävät sisällään lajiharjoittelua ja oheisharjoituksia (nopeus, voiman tekniikat, motoriikka, taito, huoltava). Lisäksi leirillä on aina 1-3 luentoa leirin teemoihin liittyen. Valmennuksesta vastaa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat.

Hakijoiden tulee olla 7. - 9. lk:n oppilaita. Ryhmäkoko on lajeittain 10 – 15 urheilijaa.

Yläkoululeirityksen lomakkeet:

 


 

 

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia