Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian Yläkoululeiritys

Nuori urheilija, nyt sinulla on mahdollisuus osallistua leireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä tekee iltapäivällä koulutehtäviään urheiluopistolla opettajan johdolla. Leirejä on yhteensä 3 - 5, joista osa voi olla kesällä (lumilajit) ja pääosa kouluvuoden aikana. Leirit ovat kestoltaan 6 vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina.

Majoitus

Leiriläiset majoittuvat Vuokatin urheiluopistolla hotellitason kahden / kolmen hengen huoneissa tai rivitalohuoneistoissa.

Hinta

Leirin hinta on noin 68 €/vrk sisältäen majoituksen, opetuksen ja valmennuksen lisäksi aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan urheiluopistolla.

Päivän rakenne

Opiskelu

Leiriläiset opiskelevat kouluasioiden vastuuhenkilön johdolla n. 3 tuntia iltapäivällä Vuokatin urheiluopistolla. Kouluasioiden vastuuhenkilö on yhteydessä ennen leiriviikkoa jokaisen leiriläisen luokanvalvojaan.

Harjoitukset

Päivässä harjoituksia on 2-3, jotka pitävät sisällään lajiharjoittelua ja oheisharjoituksia (nopeus, voiman tekniikat, motoriikka, taito, huoltava). Lisäksi leirillä on aina 1-3 luentoa leirin teemoihin liittyen. Valmennuksesta vastaa Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmentajat.

Hakijoiden tulee olla 7. - 9. lk:n oppilaita. Ryhmäkoko on lajeittain 10 – 15 urheilijaa.

Yläkoululeirityksen lomakkeet:

Yläkoululeirityksiin hakeminen

 

 

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO
Puh. +358 (0)8 750 0000
etunimi.sukunimi@sotkamo.fi


 


Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia