Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Hiihtolajit

E-urheilu

Oletko sinä seuraava huippulupaus e-urheilussa? Tähtäätkö elektronisessa urheilussa huipulle?

Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille urheilijoille. Nyt uutena lajina mukaan on ilmestynyt elektronien urheilu. Kun tähän lisätään Vuokatin urheiluopiston vankat perinteet ja valmennusosaaminen, on nuorilla pelaajilla käytössään ainutlaatuinen kokonaisuus. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa nyt nämä samat mahdollisuudet myös muiden oppilaitosten opiskelijoille ja Kainuun prikaatin varusmiehille.

Elektronisen urheilun yläkouluikäisille lupauksille on myös tarjolla leiritysmalli, jossa he saapuvat Vuokattiin aina viikoksi kerrallaan hoitaen samalla kouluasiansa oman koulunsa tehtävänantojen mukaisesti. Pelaamista on tarkoitus olla lähitulevaisuudessa tarjolla aivan yläkoulusta korkeakouluopintoihin asti!

Olosuhteet

Harjoituspaikat sijaitsevat Break Sokos Hotel Vuokatin tiloissa. Ympäristö on tilava, ja paikanpäälle on rakennettu valmiiksi loistavat ympäristöt pelaamiselle. Tiloista löytyy valmiiksi pelituolit, laadukkaat tietokoneet, 144hz näytöt sekä myös hiirimatot, näppäimistöt, hiiret ja kuulokkeet. Kuitenkin pelaaja voi käyttää hyvin omia kuulokkeitaan, näppäimistö, hiirtään ja hiirimattoa. Ympäristö on todettu toimivaksi jo NeSA 2017 CSGO turnauksessa, jossa suomen huippujoukkueet ja muutama ulkomaalainen joukkue kilpailivat heinäkuussa 2017. Hotelli sijaitsee asuntolan välittömässä läheisyyydessä, joten välimatkojen kulkemiseen ei mene turhaa aikaa. Lisäksi alueelta löytyy huippuluokkaiset treeniolosuhteet oheisharjoitteluun, aina Vuokatin rinteistä Angrybirds-parkkiin. Pallohalli, Vuokattihalli, punttisali, uimahalli, hiihtotunneli ja

 

 

 

      

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia