Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Hiihtolajit

eSports

Oletko sinä seuraava huippulupaus eSportsissa? Tähtäätkö elektronisessa urheilussa huipulle?

Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille urheilijoille. Nyt uutena lajina mukaan on ilmestynyt elektronien urheilu. Kun tähän lisätään Vuokatin urheiluopiston vankat perinteet ja valmennusosaaminen, on nuorilla pelaajilla käytössään ainutlaatuinen kokonaisuus. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa nyt nämä samat mahdollisuudet myös muiden oppilaitosten opiskelijoille ja Kainuun prikaatin varusmiehille.

Elektronisen urheilun yläkouluikäisille lupauksille on myös tarjolla leiritysmalli, jossa he saapuvat Vuokattiin viikoksi 3-6 kertaa lukuvuoden aikana hoitaen samalla kouluasiansa oman koulunsa tehtävänantojen mukaisesti. Pelaamista on siis tarjolla aivan yläkoulusta korkeakouluopintoihin asti!

Olosuhteet

Harjoituspaikat sijaitsevat Break Sokos Hotel Vuokatin tiloissa. Ympäristö on tilava, ja paikanpäälle on rakennettu valmiiksi loistavat ympäristöt pelaamiselle. Tiloista löytyy valmiiksi pelituolit, laadukkaat tietokoneet, 144hz näytöt sekä myös hiirimatot, näppäimistöt, hiiret ja kuulokkeet. Kuitenkin pelaaja voi käyttää hyvin omia kuulokkeitaan, näppäimistö, hiirtään ja hiirimattoa. Ympäristö on todettu toimivaksi jo NeSA 2017 CSGO turnauksessa, jossa suomen huippujoukkueet ja muutama ulkomaalainen joukkue kilpailivat heinäkuussa 2017. Hotelli sijaitsee asuntolan välittömässä läheisyyydessä, joten välimatkojen kulkemiseen ei mene turhaa aikaa. Lisäksi alueelta löytyy huippuluokkaiset treeniolosuhteet oheisharjoitteluun, aina Vuokatin rinteistä Angrybirds-parkkiin. Pallohalli, Vuokattihalli, punttisali, uimahalli, hiihtotunneli ja testiasema sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä.

Yläkoululeiritykset

Nuori urheilija, nyt sinulla on mahdollisuus osallistua leireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatissa sekä tekee iltapäivällä koulutehtäviään Tenetissä opettajan johdolla. Leirejä on yhteensä 3 - 5, joista osa voi olla kesällä ja pääosa kouluvuoden aikana. Leirit ovat kestoltaan 6 vuorokauden mittaisia. 

Majoitus

Leiriläiset majoittuvat Vuokatin urheiluopistolla hotellitason kahden / kolmen hengen huoneissa tai rivitalohuoneistoissa.

Hinta

Leirin hinta on noin 68 €/vrk sisältäen majoituksen, opetuksen ja valmennuksen lisäksi aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan urheiluopistolla.

Päivän rakenne

Opiskelu

Leiriläiset opiskelevat kouluasioiden vastuuhenkilön johdolla n. 3 tuntia iltapäivällä Vuokatin urheiluopistolla. Kouluasioiden vastuuhenkilö on yhteydessä ennen leiriviikkoa jokaisen leiriläisen luokanvalvojaan.

Harjoitukset

Päivässä harjoituksia on 2-3, jotka pitävät sisällään lajiharjoittelua ja oheisharjoituksia. Lisäksi leirillä on aina 1-3 luentoa leirin teemoihin liittyen. Valmennuksesta vastaa Vuokatti-Ruka urheiluakatemian valmentaja sekä vierailevat valmentajat.

Hakijoiden tulee olla 7. - 9. lk:n oppilaita. 

Pelit

Ensimmäisenä vuonna harjoitusryhmät koostuvat kahdesta pelistä: LoL sekä Overwatch.

Seuraavana vuonna pelien määrä tulee kasvamaan ja ehdolla ovat esimerkiksi CSGO & Dota 2.

Hakeminen

Haku päättyy 12.11.2017

Täytä hakulomake täältä:

https://goo.gl/forms/4kxSpVp3lHMibBP53

Valinta

Urheilijavalinnat tehdään heti hakuajan jälkeen ja niistä tiedotetaan 13.11.2017 mennessä

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian sivuilla. Valituille tiedotetaan myös sähköpostitse.

 

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja

Aleksanteri Leinonen

aleksanteri.leinonen@vrua.fi

040 936 3439

 

      

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2017 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia