Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

TIEDOTE: Haku lumilautailulinjalle Kuusamoon

Kirjoittaja: vrua-admin/tiistai 12. helmikuuta 2019/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
1.7

 
  • Urheilija täyttää urheilijahakutietolomakkeen, joka toimitetaan osoitteeseen simo.suopanki@vrua.fi 12.3.2019 klo 15 mennessä. Jos olet kerennyt lähettää urheilijahakutietolomakkeen jo Sotkamon lukioon, ei hätää, lukio toimittaa hakemukset suoraan Simolle.
  • Liitä mukaan kopio viimeisestä joulutodistuksestasi.
  • Pääsykokeet järjestetään Sotkamossa 2.4.2019 ja tieto valituksi tulemisesta postitetaan viikolla 16. Samassa yhteydessä kotiin tulee kirje ja ohjeet siitä kuinka otat opiskelupaikan vastaan.
  • YHTEISHAKU (HUOM, haku poikkeaa muista lukioista!): Kun haet lumilautailulinjalle Kuusamon lukioon, älä laita ollenkaan Kuusamon lukiota hakukohteeksi yhteishakuun. Riittää, että lähetät urheilijahakutietolomakkeen. Kuusamon lukio siirtää automaattisesti lumilautailulinjalle hyväksytyt ja paikan vastaanottaneet opiskelijat opiskelijoiksi Kuusamoon. Eli tee yhteishaku vain niiden koulujen osalta, joihin haluat hakea lumilautailulinjan lisäksi. Jos kuitenkin haluat hakea myös Kuusamon lukioon tavalliseen päiväopetukseen ilman lumilautailulinjaa, laita Kuusamon lukio yhteishakuun hakukohteeksi.

Voit siis tulla hyväksytyksi sekä lumilautailulinjalle, että yhteishakukohteeseesi. Valinnan paikan vastaanottamisesta kumpaan tahansa vaihtoehtoon teet vasta siinä vaiheessa kun sinulle ilmoitetaan, että mihin olet tullut hyväksytyksi.

  • Kuusamon lukion keskiarvoraja on 7,0.
  • Lisätietoja voi kysellä lukion opinto-ohjaajalta Krista Bergiltä. Puh 0400 240 897. Sähköposti: krista.berg@kuusamo.fi

 

 

Haku lumilautalinjalle Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikkaan:

 

Haku tapahtuu ”jatkuvan haun” kautta seuraavasta linkistä:

https://www.kao.fi/tutkinnot-jatkuvassa-haussa/

  • valitse sopiva koulutus (tarkista, että kohdassa lukee Kuusamo) esim. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi/Kuusamo
  • mainitse hakemuksessa, että olet hakenut myös lumilautalinjalle

Yhteishaussa Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikkaa ei tarvitse laittaa hakukohteeksi, jos et lumilautalinjasta huolimatta halua hakea johonkin koulutukseemme.

 

Lisätietoja antaa Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikan opinto-ohjaaja Jaana Pesonen, (puh. 044 497 5019, sähköposti jaana.pesonen@kao.fi)

 

Katselukerrat (4440)/Kommentit (0)

Tagit:

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia