Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Maastohiihdon yläkoululeirityshaku 2018 – 2019 on auki!

Maastohiihdon yläkoululeirityshaku 2018 – 2019 on auki!

Kirjoittaja: vrua-admin/maanantai 19. maaliskuuta 2018/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
4.7

Maastohiihdossa järjestetään yläkouluikäisille leiritystä aikaisempien vuosien tapaan. Leirityksen tavoitteena on yhdistää opiskelu ja urheilu saumattomasti yhteen. Leirien aikana tehdään oman koulun koulutehtäviä ja harjoitellaan laadukkaasti ammattivalmentajien johdolla. Lisäksi tärkeitä asioita ovat muun muassa elämänhallintataitojen opettelu ja taitoharjoittelu.

Olympiakomitea koordinoi yläkoululeiritystoimintaa ja uusi juttu tulevalle kaudelle ovat kasva urheilijaksi - materiaalit, joissa käsitellään niin psyykkisiä taitoja, urheilijan ravintoa kuin arjenhallintaa. Näiden materiaalien avulla urheilijat saavat leireillä tärkeää oppia urheilullisesta elämäntavasta. Iso osa asioista käydään läpi luennoilla ja osa jää tehtäväksi kotona leirien välissä.

Maastohiihdon yläkoululeiritykset ovat osa Suomen Hiihtoliiton valmennusjärjestelmää, jonka tarkoituksena on edesauttaa nuoren maastohiihtäjän uraa omalla urheilijan polullaan.  Leirityksiä koordinoi Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia, joka on myös johtava yläkoululeirityksien järjestäjä. Muut leirityksien järjestäjät ovat Lapin urheiluakatemia (Rovaniemi), Pajulahden Urheiluopisto (Lahti), Varalan urheiluopisto- Jämin aluevalmennuskeskus (Varala-Jämi) ja Norrvalla Folkhälsan  (Vöyri).

Maastohiihdossa kaikkiin leirityspaikkoihin haetaan valtakunnallisen hakulomakkeen kautta. Täytä hakulomakkeeseen kohtaan ensisijainen hakupaikka, eli leirityspaikka johon haluat mukaan. Toissijaiseen kohtaan voit lisäksi laittaa jonkun muun paikan, jos haluat. Mikäli sinua ei valita ensisijaiseen hakupaikkaan, niin siirrämme hakusi toissijaiseen paikkaan. Jos tulee kysyttävää hakuun liittyen ole yhteydessä Jussi Simulaan. Yhteystiedot alla.

Tässä linkki hakulomakkeeseen: https://goo.gl/forms/gfxdwzL0TpD53Bxp2

Lisätiedot yläkoululeirityksestä

Haku päättyy 30.4.2018 klo 12:00.

Hakulomakkeessa annettuja tietoja käytetään valintakriteereinä maastohiihdon yläkoululeirityksien yhteisessä sähköisessä haussa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Yhteystiedot

Jussi Simula
jussi.simula@vrua.fi
0443716364.

Katselukerrat (5417)/Kommentit (0)

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia