Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Vuoden ensimmäinen kisaviikonloppu täynnä mielenkiintoa

Vuoden ensimmäinen kisaviikonloppu täynnä mielenkiintoa

Kirjoittaja: vrua-admin/4. tammikuuta 2018/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
4.5

Vuoden 2018 ensimmäisenä viikonloppuna on tulessa paljon akatemiaurheilijoita eri lajeissa. Iisalmessa kilpaillaan nuorten SM-hiihdoissa ja Ruotsin Piteåssa hiihdon Skandinavia cupissa. Slovakian Brezno Osrbliessä on puolestaan ampumahiihdon IBU Cupin osakilpailuja ja yhdistetyn Continental Cupia kisataan Saksan Klingenthalissa.
 

Nuorten SM-kisat Iisalmi 5.-7.1.2018

Iisalmen nuorten SM-hiihdoissa kilpaillaan perinteisen normaalimatkoilla, vapaan sprinteissä ja sunnuntaina yhteislähtökilpailuissa vapaan pidemmillä matkoilla tai yhdistelmähiihdossa (M/N20-sarjat). Kansallisen hiihtokauden yhdessä pääkilpailussa on mukana suurin osa akatemiahiihtäjistämme. Kilpailut ovat samalla M/N18-sarjalaisille tärkeät katsastukset nuorten PM-kilpailuihin Vuokattiin sekä 20-sarjalaisille puolestaan nuorten MM-kilpailuihin Sveitsin Gomsiin.

Kuhmo Skin Petteri Koivisto on viikonloppuna yksi M18-sarjan ennakkoon vahvoista nimistä. Koivisto testasi SM-kisaladut jo viime viikonloppuna esikisoissa, joista hän nappasi selvän voiton. Kisaradoista miehellä oli antaa mielipide.

- Maasto ei omasta mielestä ollut kovin rankka, mutta hyviä työpätkiä sieltä löytyy. Baanat olivat hyvässä kunnossa ja riittävän leveät, kommentoi Koivisto.

Esikisojen suoritus antoi miehellä positiivisia signaaleja, että hiihto alkaa hiljalleen kulkemaan ja tuntumaan helpommalta. SM-viikonloppuun miehellä on kaksi selkeää tavoitetta.

- Triplakultaa ja hiihtää hyvää vauhtia myös vanhempaan ikäluokkaan verrattuna, kertoi Koivisto määrätietoisesti.
Kisasivut
 

Skandinavia cup Piteå 5.-7.1.2018

Ruotsin Piteåssa kilpaillaan tulevana viikonloppuna Skandinavia cupissa, jonne matkaa Vuokatista iso joukko akatemiaurheilijoita, joista osa on nimettynä maajoukkueen vahvuuteen. Ruotsissa hiihtää pitkälti toistakymmentä akatemiaurheilijaa viikonlopun aikana. Ohjelmassa on perinteisen sprintit, vapaan normaalimatkat ja perinteisen yhteislähdöt. Kisasivuilta ja FIS-livestä voi seurata kilpailuita. Skandinavia cupit ja muut kansainväliset kilpailut ovat katsastuskilpailuita nuorten U23 MM-kilpailuihin, jotka kilpaillaan myös Sveitsin Gomsissa.
Kisasivut
 

IBU Cup Brezno Osrblie 6.-7.1.2018

Ampumahiihtokauden neljäs IBU Cup -viikonloppu kilpaillaan Slovakian Brezno Osrbliessä. Akatemiaurheilijoista kilpailuissa on mukana joulukuun kiertueella loistavia suorituksia osoittanut Tuukka Invenius sekä Mikko Loukkaanhuhta ja Jaakko Ranta. Viikonloppuna on ohjelmassa kaksi sprinttikilpailua.
Reaaliaikainen kisaseuranta  
 

Continental Cup Klingenthal 5.-7.1.2018

Atte Kettunen ja Otto Niittykoski ovat mukana Suomen joukkueessa yhdistetyn Continental Cupin kilpailuissa Saksan Klingenthalissa. Viikonlopun ohjelmassa on kolme henkilökohtaista kilpailua, jotka hypätään HS140-mäestä. Perjantaina hiihdetään viiden kilometrin, lauantaina ja sunnuntaina puolestaan 10 kilometrin hiihto-osuus.  

Katselukerrat (1962)/Kommentit (0)

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2018 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia