Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Akatemiavalmentajien osaamista sparrataan säännöllisesti

Akatemiavalmentajien osaamista sparrataan säännöllisesti

Kirjoittaja: vrua-admin/29. elokuuta 2017/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
4.3

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat sparraavat osaamistaan säännöllisesti yhteistyössä Suomen olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman valmennusosaamisen kehittäjän Pia Pekosen johdolla.

Maanantaisessa sparrauspäivässä valmentajat haastettiin muun muassa miettimään, mitä vaatimuksia lajien huippusuoritukset edellyttävät ja miten ne huomioidaan urheiluakatemian päivittäisessä tekemisessä. Urheiluakatemian lajikirjo on laaja ja lajit pystyvät oppimaan paljon asioita toisiltaan. Näiden päivien yhtenä pääteemana on edistää konkreettisesti lajien välistä yhteistyötä.

-Yhtenä isona asiana näissä päivissä on vahvistaa ja jakaa osaamista lajirajojen yli, kertoo Pekonen.

Sparrauspäivät antavat mahdollisuuden ajatustenvaihdolle, minkä vuoksi eri asioita tehdään ja mitä asioita tulisi konkreettisesti kehittää. Valmentajien osaamisen jakaminen halutaan tuoda vahvaksi osaksi urheiluakatemian toimintakulttuuria. Jokaisella lajilla on omat vahvuutensa, jolloin jatkuva kehittyminen on kaikkien tehtävänä.

- On tärkeää kehittää koko urheiluakatemian toimintaympäristöä ja reagoida ilmenneisiin tarpeisiin. Samalla täytyy haastaa myös valmentajien omaa osaamistaan koko ajan eteenpäin, jatkaa Pekonen.

- Hienoa huomata, että Vuokatti-Ruka urheiluakatemian toiminta on mennyt paljon eteenpäin viime vuosina, päättää Pekonen.

Katselukerrat (2863)/Kommentit (0)

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2018 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia