Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Urheiluakatemian ja Habita-ryhmän pääsykoetestit 18.-19.4.

Urheiluakatemian ja Habita-ryhmän pääsykoetestit 18.-19.4.

Kirjoittaja: vrua-admin/23. maaliskuuta 2017/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
4.6

Vuonna 2001 syntyneille urheiluakatemioihin ja Suomen Hiihtoliiton Habita-ryhmään pyrkiville järjestetään pääsykoetestit. Tiettyihin urheiluakatemioihin ja SHL:n Habita-ryhmään pääsemiseksi edellytetään pääsykoetestien suorittamista.

Habita-ryhmävalinnat perustuvat menestykseen KLL:n mestaruuskilpailussa, HS-loppukilpailussa (sprintti ja normaalimatka) ja pääsykoetestissä. Vuonna 2000 syntyneet valitaan ryhmiin pelkästään kisamenestyksen perusteella.

Valinnat julkistetaan Hiihtoliiton ja urheiluakatemian nettisivuilla toukokuun alussa. Leiriajankohdat ilmoitetaan tämän jälkeen valituille. Ensimmäinen leiri on kaikilla ryhmillä jo touko-kesäkuussa ja toinen leiri on kaikille ryhmille yhteinen Aateli – leiri Vuokatissa 26.- 30.6.2017

Pääsykoetesteihin kuuluu lyhyt mattotesti juosten (n. 8 – 15 min), vatsalihastesti 5 min, leuanveto ja penkkipunnerrus 0,5 x kehon paino. Testien hinta on 25 e/hlö. Varaudu maksamaan testit käteisellä paikan päällä.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian testien ajankohdat löytyvät alta. Ilmoittaudu viimeistään 5.4.2017. Habita- ryhmiin ja urheiluakatemioihin haetaan samalla testipatteristolla, joten ilmoittaudu yhteen testiin. Mikäli sairauden tai muun perustellun syyn vuoksi et voi osallistua testeihin, mutta olet kiinnostunut ryhmäpaikasta, niin ilmoita asiasta Jussi Simulalle.

Testipäivät ja paikat:

18.4. Vuokatin Urheiluopisto (Sotkamon urheilulukioon hakevat)
Ilmoittautuminen: Hakijoille lähetetään kirjallinen kutsu pääsykokeisiin

19.4. Vuokatin Urheiluopisto (Habita-ryhmään hakevat)
Ilmoittautuminen: Jussi Simula. jussi.simula@vrua.fi. 0443716364

Katselukerrat (3758)/Kommentit (0)

Tagit:

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2018 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia