Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Nuorten PM-kilpailuissa huikeaa menestystä

Nuorten PM-kilpailuissa huikeaa menestystä

Kirjoittaja: Järjestelmänvalvoja/maanantai 29. helmikuuta 2016/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
2.7

Nuorten 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 26.-28.2.2016 Otepäässä, Virossa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian urheilijat tiimeineen keräsivät huikeaa menestystä maastohiihdon ja yhdistetyn kilpailuissa. 

Yhdistetty

Perjantaina 26.2. yhdistetyssä urheiluakatemian yläkoululeiriläinen Otto Niittykoski voitti junioreiden PM-kultaa Otepäässä, ja niin ikään yläkoululeiriläinen Rasmus Ähtävä juhli puolestaan hopeaa. Vili Laukkanen oli 10.

Lauantaina 27.2. yhdistetyn joukkuekilpailussa Suomi voitti kultaa, joukkueessa oli mukana Sotkamon urheilulukion Vili Laukkanen. Hopealle sijoittui yläkoululeiriläisemme Rasmus Ähtävä ja Otto Niittykoski.

Maastohiihto

Perjantaina 26.2. maastohiihdon sprintissä Miro Karppanen ylsi finaaliin oltuaan kuudes. Juha Nurmi oli 12. Lauri Mannila oli aika-ajojen nopein. Naisten sprintissä Josefiina Böök oli 13. ja Anita Korva 12.

Lauantaina 27.2. maastohiihdon naisten 5 km kilpailussa Anita Korva voitti Pohjoismaiden mestaruuden. Josefina Böök sijoittui kahdeksanneksi. Poikien 10 km Miro Karppanen sijoittui seitsemänneksi. Lauri Mannila oli 12.

Sunnuntaina 28.2. maastohiihdon poikien viestissä 3 x (2 x 2,5) km Suomen joukkue otti PM-hopeaa, joukkueessa oli mukana Juha Nurmi. Tyttöjen viestikilpailussa Suomi otti PM-pronssia. Pronssijoukkueeseen kuului Anita Korva. Toinen Suomen poikien viestijoukkue oli 6. ja joukkueessa olivat mukana Miro Karppanen ja Lauri Mannila.

PM-kisasivusto.

Katselukerrat (7136)/Kommentit (0)

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2019 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia