Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Haku maasto- ja ampumahiihdon yläkoululeireille

Haku maasto- ja ampumahiihdon yläkoululeireille

Kirjoittaja: Järjestelmänvalvoja/torstai 14. huhtikuuta 2016/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
4.8

Hakeminen Vuokatti - Ruka Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen Vuokattiin, ampumahiihto ja maastohiihto

Nuorilla urheilijoilla on jälleen tulevalla kaudella mahdollisuus osallistua leireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2016 - 2017 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä käy iltapäivällä koulua Tenetin yläkoulussa. Yläkoululeiritys on ensimmäinen vaihe Vuokatti–Ruka Urheiluakatemian urheilijanpolulla ja jonka luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio. Leiritys on saanut suuren suosion ja kysynnän lisäännyttyä olemme lisänneet leirityksen määrä ja tarjoamme mahdollisuuden myös 7 –luokkalaisille. Leirejä on yhteensä 4 – 5 riippuen ikäluokasta.

Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti–Ruka Urheiluakatemian valmentajat ja harjoittelu on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä urheilijan oman koulun opettajien kanssa sopii Tenetin yläkoulun yhdysopettaja.

Leiritykseen valitaan 60 maastohiihtäjää ja 20 ampumahiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2001 - 2003 syntyneitä urheilijoita. Valitut urheilijat jaetaan 10 hengen ryhmiin lajeittain. Ryhmät leireilevät kouluviikoilla eri aikaan, kesäleiri on kaikille ryhmille yhteinen. Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille.

Lue oheisista tiedotteista tarkemmin hakuohjeet:

Hakeminen maastohiihdon yläkoululeireille 2016-2017

Hakeminen ampumahiihdon yläkoululeireille 2016-2017

 

Katselukerrat (8476)/Kommentit (0)

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2019 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia