Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Voita akatemiatuotteita!

Voita akatemiatuotteita!

Kirjoittaja: Järjestelmänvalvoja/maanantai 23. marraskuuta 2015/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
4.7

Voita urheiluakatemiatuotteita! Tykkää Facebook-sivullamme pipoarvontakuvasta ja ota kuva itsestäsi tai yhdessä kavereidesi kanssa niin, että kuvassa näkyy myös jotain Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan liittyvää (esim. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia-vaate tai urheiluakatemiaan kuuluva oppilaitos tai muu tila). Julkaise kuva urheiluakatemian Facebook-sivulla arvontajulkaisun kommenttikenttään. Kaikkien 6.12.2015 mennessä kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan urheiluakatemian pipoja.

SÄÄNNÖT JA EHDOT

Arvontaan voivat osallistua kaikki Facebook -palveluun kirjautuneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua julkaisemalla kuvan Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian Facebook –sivulla ko. arvontajulkaisun kommenttikenttään. Arvonnan järjestäjä ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.

Kilpailussa arvotaan urheiluakatemiamalliston pipoja. Mikäli voittajakuvassa on useampia henkilöitä, jokainen kuvan henkilö voittaa pipon, kuitenkin enintään 4 pipoa/kuva. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi vastineeksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa luvan siihen, että arvonnan yhteydessä kerättyjä kuvia käytetään urheiluakatemian markkinointitoimenpiteisiin, eikä niitä luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.   

Tutustu Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian tuotevalikoimaan

Katselukerrat (9217)/Kommentit (0)

Tagit:

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia