Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Uutiset

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia panostaa tulevaisuuden uintimenestykseen

 Vuokatti-Ruka urheiluakatemia panostaa tulevaisuuden uintimenestykseen

Toisen asteen uintilinja laajenee Vuokatissa, avaten mahdollisuuden päästä yhteishaussa huippuluokan valmennuksen piiriin.

Kirjoittaja: vrua-admin/keskiviikko 22. tammikuuta 2020/Kategoriat: Uutiset

Arvostele tämä artikkeli:
4.6

Vuokatti ja Sotkamo on tunnettu lumilajien ja pesäpallon menestyksestä, jonka turvin alue on kehittynyt maailmanluokan harjoittelukeskukseksi. Nyt kolmanneksi keihäänkärjeksi ollaan nostamassa uinti. 

 

Kaksi vuotta toiminutta yläkoululeiritystä laajennetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa toisen asteen uintiin erikoistuneella linjalla, jota ohjataan ammattivalmentajan toimesta. "Vuokatti-Ruka urheiluakatemia on ainutlaatuinen toimintaympäristö, jossa kymmenien eri lajien harjoittelupaikat ovat heti asuntolan vieressä, opiskelutoverit ovat samanhenkisiä ja jopa ravinto on suunniteltu urheilijoiden tarpeiden mukaiseksi.” kertoo Toni Piirainen, Swimming Club Vuokatin nykyinen valmentaja. Opiskelu on joustavaa huippu-urheilun ehdoilla. 

 

Kaksinkertainen Euroopan mestari Jenna Laukkanen kertoo omista kokemuksistaan  Sotkamon urheilulukion uintilinjasta: “Rakensin oman menestykseni perustan kouluaikana Vuokatissa. Nyt tähtään Tokian kesäolympialaisiin 2020. Kilpailu lajissa on kansainvälisesti kovaa, mutta tämän kaltaisen uintiin erikoistuneet linjan avulla meillä on mahdollisuus nostaa nuoria lupauksia kisaamaan lajin terävimpään kärkeen.“  

 

Linjalle valitaan 10-12 urheilijaa vuodessa. 

Toisen asteen yhteishaku on käynnissä 18.2-10.3.2020.

 

Lisätiedot: 

Valmennuksen johtaja: Vesa Mäkipää 045 1133 008, vesa.makipaa@vrua.fi
Uintivalmentaja: Toni Piirainen 044 730 1636, toni.piirainen@scv.fi
Uintivalmentaja: Ilkka Haipus 040 773 1322, ilkka.haipus@ihsc.fi 

 

Katselukerrat (2809)/Kommentit (0)

Tagit:

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy jättääksesi kommentin.

YHTEYSTIEDOT

Markkinatie 1
88610 SOTKAMO 


Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia