Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Kainuun Prikaati

Kainuun prikaati

Kainuun prikaati on Kajaanissa sijaitseva maavoimien joukko-osasto, jossa suorittaa varusmiespalveluksensa vuosittain noin 4000 varusmiestä.

Varusmiespalveluksen aloittava urheilija

Jos tähtäät huipulle sinulla on mahdollisuus yhdistää varusmiespalvelus ja valmentautuminen joko akatemiaurheilijana tai urheilukoulutoiminnan lumilajien urheilijana.

Vuokatti-Ruka urheiluakatemian Kainuun prikaatin valmennusryhmiin on mahdollista hakeutua tavoitteellisilla ikäluokkansa kärkiurheilijoihin kuuluvilla nuorilla.

Akatemiaurheilijalle mahdollistetaan:

  • osallistuminen ohjattuun päivittäisvalmennukseen
  • testi- ja seurantapalvelut lajikohtaisesti
  • osallistuminen oman lajin kilpailuihin ja harjoituksiin palveluksen sallimissa puitteissa.

Urheilukoulutoiminnan lumilajien urheilijaksi!

Kainuun prikaatissa kansainvälisellä tasolla kilpailevien ja ammattimaisesti harjoittelevien lumilajien urheilijoiden on mahdollisuus suorittaa varusmiespalvelus urheilukoulutoiminnan lumilajeissa Kainuun prikaatissa. Urheilukoulutoimintaan valittujen urheilijoiden varusmiespalvelus ja urheiluvalmennus pyritään yhteen sovittamaan mahdollisimman hyvin.

Urheilukoulutoiminnan lumilajien lajeina ovat ampumahiihto, hiihtosuunnistus, maastohiihto, lumilautailu, mäkihyppy ja yhdistetyn hiihto.

Akatemiavalmennus

Akatemiavalmennuksen kärkilajeja ovat maasto- ja ampumahiihto, alppi- ja freestylehiihto, lumilautailu ja pesäpallo. Lisäksi valmennusta järjestetään jääkiekossa, jalkapallossa ja salibandyssä. Myös kansalliseen kärkeen sijoittuvat yksilölajien urheilijat voivat hakeutua akatemiavalmennukseen.

Yhteystiedot:

Liikuntakasvatusupseeri, yliluutnantti Ville Kotikumpu ville.kotikumpu@mil.fi p. 0299 451 136

Huippu-urheilukoordinaattori, Vesa Mäkipää, vesa.makipaa@vrua.fi p. 045 113 3008

Lue lisää: Kainuun prikaati urheilijoille

 

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia