Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Pesäpallo

Pesäpallo

Tie huipulle on auki, ota koppi!

Sotkamo on perinteikäs pesäpallopitäjä eikä vähiten urheilulukionsa ansiosta. Vuosikymmenten ajan se on kasvattanut huippu-urheilijoita lajin pariin ja luonut pohjan kotikylän ylpeyden, Sotkamon Jymyn, menestykselle. Huippuluokan valmennus sekä harjoitteluolosuhteet ovat tuoneet alueelle kansallispelin taitajia ympäri Suomen. Roope Korhonen, Marjukka Urpelainen, Immo Rautiainen, Kaisa Salmela ja lukuisat muut pesäpallomestaruuksia voittaneet tähtipelaajat ovat saaneet oppinsa Sotkamosta.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia laajentaa mahdollisuuden lajiharjoittelun ja opiskelun yhdistämiseen myös ennen ja jälkeen lukion. Tenetin yläkoulun leirityksissä koulutetaan lukkarilupauksia Toni Kohosen johdolla sekä muita pesäpallolupauksia yleisleireillä Niina Sippolan johdolla. Kainuun prikaatin varusmiehille ja Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoille on tarjolla ohjattua yhteisharjoittelua kolme kertaa viikossa Kajaanissa.

Oppilaitokset: Tenetin yläkoulu, Sotkamon urheilulukio, Vuokatin urheiluopisto, Kainuun prikaati, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Harjoituspaikat: Hiukan pesisstadion, Vuokattihalli, pallohalli (Kajaani), Heikinhalli (Kainuun Prikaati)

Valmentajat: Mikko Kuosmanen, Niina Sippola, Teemu Körkkö, Teemu Huhtakangas

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!!

 

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2017 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia