Yhdistetty

Samaa latua Jaakko Talluksen ja Arttu Mäkiahon kanssa?

Sotkamon urheilulukio ja Vuokatin vaarat ovat tarjonneet jo vuosikymmenten ajan kasvualustan lukuisille menestyneille talvilajien urheilijoille. Tähän kun lisätään Vuokatin urheiluopiston vankat perinteet ja valmennusosaaminen, on nuorilla lupauksilla käytössään ainutlaatuinen kokonaisuus. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa nämä samat mahdollisuudet myös muiden oppilaitosten opiskelijoille ja Kainuun prikaatin varusmiehille.

Vuokatin talvilajien perinteitä vaalitaan edelleen ansiokkaasti Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian ja Vuokatin urheiluopiston toimesta. Vuokatin erinomaiset maastot ja olosuhteet houkuttelevat vuosittain maajoukkueita ympäri maailman harjoittelemaan alueelle. Yhdistetyn urheilijoilla on käytössään Vuokatin urheiluopiston ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat hyppyrimäet. Akatemiaurheilijana pääset samaan harjoitteluympäristöön heidän kanssaan ja ammattitaitoista valmennusta tarjoavat urheiluakatemian valmentajat.

Oppilaitokset: Sotkamon urheilulukio, Kainuun ammattiopisto (Vuokatti), Vuokatin urheiluopisto, Kainuun prikaati

Harjoituspaikat: Kaikki harjoituspaikat sijaitsevat Sompalan (lukiolaisten asuntolan) välittömässä läheisyydessä. Asuntola sijaitsee Vuokatin Urheiluopiston pihapiirissä, joten hiihtoladut ja rullarata ovat aivan vieressä. Rullaradalta on suora pyörätieyhteys vaativampiin maastoihin Vuokatinvaaralle, jota hyödynnetään muun muassa sauvarinneharjoittelussa. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat hyppyrimäet löytyvät urheiluopiston pihapiiristä. UKK-vaellusreitti kulkee myös Urheiluopiston pihan kautta, ja lukuisille lenkkipoluille pääsee suoraan ovelta. Pallohalli, Vuokattihalli, punttisali, uimahalli, hiihtotunneli ja testiasema sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä. Samoilla harjoituspaikoilla harjoittelee vuosittain monet maailman johtavista maajoukkueista.

Yhteystiedot

Vuokatti-Ruka Urhieluakatemia - Lajit

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia