Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Lumilautailu

Lumilautailu

Peetu, Enni, Roope, Sinä?

Yhdistä koulunkäynti ja lautailu Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa monien huippulautailijoiden tavoin. Urheiluakatemia mahdollistaa opiskelun ja lautailun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluopintoihin ja varusmiespalvelukseen saakka.   

Nuorilla lautailijoilla on mahdollisuus hakea lumilautailun yläkoululeireille 7.-9 luokilla Vuokattiin. Leirien jatkoksi tulee Kuusamon lukio ja Kainuun ammattioppilaitos Kuusamossa. Lumilautailu tuli Sotkamon urheilulukion lajivalikoimaan 2004 ja on ottanut paikkansa yhtenä menestyslajina. Vuonna 2019 Lumilautaliitto linjasi toimintaansa ja II asteen opiskelijat siirtyy Kuusamoon. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia avaa rinteet myös korkeakouluopiskelijoille sekä lautaileville varusmiehille. Vuokatisas ja Kuusamossa on huippu-olosuhteet ja niitä kehitetään jatkuvasti, jotta saadaan streetit ja paipit entistä ehommiksi tulevien olympiamitalistien käyttöön. Opiskelijoille tarjotaan kaikki tarvittava apu ja ohjaus, jotta urheilu, opiskelu ja arki sujuvat turvallisesti sekä menestyksekkäästi.

Tule ja aloita sinäkin urasi putkessa Peetu Piiroisen, Markus Malinin, Enni Rukajärven ja Roope Tonterin laudan piirtoja seuraten!

Oppilaitokset:  Kuusamon lukio, Kainuun ammattiopisto, Vuokatin urheiluopisto yläkoululeirit, Kainuun prikaati, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Harjoituspaikat: Vuokatin rinteet ja lumilautatunneli, Vuokatin urheiluopisto, SUPERPARKIN freestyle-halli, Kuusamon liikuntahalli ja Rukan rinteet

Yhteystiedot

 

660


Emma Kanko Kausi 13-14

Roope Rautiainen Kausi 13-14

Kalle Järvilehto Triplakorkki

Vuoaktti-Ruka Urheiluakatemia - Lajit

GALLERIA

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia