Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Lumilautailu

Lumilautailu

Peetu, Enni, Roope, Sinä?

Yhdistä koulunkäynti ja lautailu Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa monien huippulautailijoiden tavoin. Urheiluakatemia mahdollistaa opiskelun ja lautailun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluopintoihin ja varusmiespalvelukseen saakka.   

Nuorilla lautailijoilla on mahdollisuus hakea lumilautailun yläkoululeireille 7.-9 luokilla. Leirien luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio, Kainuun ammattioppilaitos Vuokatissa tai Vuokatin Urheiluopisto. Lumilautailu tuli Sotkamon urheilulukion lajivalikoimaan 2004 ja on ottanut paikkansa yhtenä menestyslajina. Sotkamon urheilulukion, Lumilautaliiton ja Vuokatinrinteiden yhteistyön hedelmistä on saanut nauttia koko penkkiurheileva Suomen kansa, sillä Vuokatin suojatit ovat laudoillaan laskeneet ja hyppineet menestyksekkäästi aina maailmanmestaruuksiin ja olympiasijoituksiin saakka. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia avaa rinteet myös korkeakouluopiskelijoille sekä lautaileville varusmiehille. Alueella on huippu-olosuhteet ja niitä kehitetään jatkuvasti, jotta saadaan streetit ja paipit entistä ehommiksi tulevien olympiamitalistien käyttöön. Opiskelijoille tarjotaan kaikki tarvittava apu ja ohjaus, jotta urheilu, opiskelu ja arki sujuvat turvallisesti sekä menestyksekkäästi.

Tule ja aloita sinäkin urasi putkessa Peetu Piiroisen, Markus Malinin, Enni Rukajärven ja Roope Tonterin laudan piirtoja seuraten!

Oppilaitokset: Sotkamon urheilulukio, Kainuun ammattiopisto, Vuokatin urheiluopisto, Kainuun prikaati, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Harjoituspaikat: Vuokatin rinteet ja lumilautatunneli, Vuokatin urheiluopisto, SUPERPARKIN freestyle-halli, Sotkamon urheilulukion liikuntasali

Yhteystiedot

 

660


Emma Kanko Kausi 13-14

Roope Rautiainen Kausi 13-14

Kalle Järvilehto Triplakorkki

Vuoaktti-Ruka Urheiluakatemia - Lajit

GALLERIA

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2018 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia