Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Freestyle

Freestyle

AJ Kemppainen, Pekka Hyysalo, Jouni Pellinen, Aleksi Patja, Lauri Kivari... Tuttuja nimiä?

Freestylehiihto tuli Rukan alppikoulun lajivalikoimaan 2003 alppihiihdon lisäksi. Tuolloin freestylen lajeista löytyi kumparelasku ja hieman myöhemmin ski cross ja ski slopestyle. Vuonna 2014 alppikoulu tarjoaa freestylen lajeikseen ski slopestylen ja ski halfpipen. Rukalla pitkä kotimaan lumikausi ja hyvät harjoitteluolosuhteet ovat mahdollistaneet monelle kyvylle hyvän ympäristön harjoitteluun.

Rukan alppikoulu on toiminut usealle ponnahduslautana maailman kärkikahinoihin. Vuoden 2014 talviolympialaisissa Sotshissa freestylelajeista ensimmäistä kertaa mukana oli ski halfpipe ja ski slopestyle. Näihin lajeihin nykyisistä opiskelijoista pääsivät mukaan Aleksi Patja ja Lauri Kivari sekä koulunkäyneistä kilpailuissa mukana olivat Jouni Pellinen ski crossissa, AJ Kemppainen halfpipessä ja Otso Räisänen slopestylessä. Haluatko sinä mukaan tähän ryhmään?

Oppilaitokset: Kuusamon lukio, Kainuun ammattiopisto – Kuusamon toimipiste.

Harjoituspaikat: Ruka, Kuusamon liikuntakeskus sekä lähialueilta Kemijärven vesihyppyri, Vuokatin Rinteet sekä sisäputki, Angry Birds freestylehalli ja Rovaniemellä rollohalli ja urheiluopisto.

Valmentajat: Tomi Uuniemi ja Jussi Mononen

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!!

Rukan alppikoulu

 

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2017 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia