Hakeminen

Hakeminen urheiluakatemian oppilaitoksiin tapahtuu oppilaitosten normaalin hakumenettelyn kautta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin haetaan erillisellä lomakkeella haluamaansa valmennusryhmään, minkä jälkeen hakijat kutsutaan lajinsa pääsykokeisiin. Kaikki hakemiseen tarvittavat tiedot löytyvät koulutusasteittain näiltä sivuilta.

Opiskelupaikan saatuaan urheilija rakentaa yhdessä oppilaitoksen edustajan kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja neuvottelee muista mahdollisista joustotarpeista.

Yläkoululeiritykset

Lajit, jotka ovat mukana yläkoululeirityksessä vuonna 2016-2017 löydät hakemisen pääsivun alta omina lajeina. 

Kyseiset lajit ovat siis:

Urheiluakatemian yleisvalmennus valinnaisaineena, Vuokatti

Haku urheiluakatemian paikalliseen yläkouluryhmään Vuokatissa tapahtuu 6 lk:lle jaettavalla valinnaisaineiden valintakortilla. Kilpaurheilua harrastava Tenetin yläkoulun oppilas voi valita urheiluakatemian yleisvalmennuksen 7 lk:n valinnaisaineeksi rastittamalla sen valintakortista. Valinnan tehneet kutsutaan pääsykokeisiin, jotka järjestetään maalis-huhtikuun vaihteessa. 7 lk: aikana harjoitukset ovat kolme kertaa viikossa, joista yksi kerta on kouluajalla ja kaksi kertaa on aamulla ennen koulun alkua klo 7.30 - 8.30. Oppilas saapuu klo 7.30 alkaviin aamuharjoituksiin omalla kyydillä. 7 lk:n toiminta keskittyy yleistaitojen harjoitteluun.

7 lk:n keväällä valitaan valinnaisaineet 8. ja 9. luokalle. Jos oppilas valitsee urheiluakatemian, hän sitoutuu ryhmään 8. ja 9. luokan ajaksi. (Lisäksi oppilaalla on mahdollisuus valita yksi muu valinnaisaine, jota hän opiskelee 8. ja 9. luokan ajan. ) 8. Luokalla harjoitukset pidetään kolme kertaa viikossa, joista yksi on aamulla ennen koulun alkua klo 7.30 - 8.30. Oppilas saapuu klo 7.30 alkaviin aamuharjoituksiin omalla kyydillä. 9lk:lla harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa. 8. ja 9. luokan aikana harjoittelussa yhdistyvät yleistaidot, lajitaidot ja ominaisuusharjoittelu.

Oppilaitokset

Oppilaitokset välilehdestä löydät kaikki mahdolliset oppilaitokset ja mitä lajeja kyseisissä opistoissa pystyy opiskelemaan.

Oppilaitokset välilehteen pääset myös tästä.

Lisätiedot

Lisätietoja saat jokaisen lajin valmeltajalta.

Yhteystiedot löytyvät klikkaamalla tästä.

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2017 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia