Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia - Hiihtolajit

E-urheilun yläkoululeirit - CS:GO ja Overwatch

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää tulevana lukuvuonna e-urheilun yläkoululeirejä kahdessa pelissä, CS:GO:ssa ja Overwatchissa, yhteistyössä kahden huippujoukkueen kanssa. CS:GO -yläkoululeiritykset toteutetaan yhteistyössä HAVU Gamingin sekä SyperJymyn kanssa ja Overwatchin yläkoululeiritykset puolestaan yhteistyössä Team Gigantin kanssa. Molemmissa lajeissa on kaksi kuuden päivän mittaista leirijaksoa Vuokatissa lukuvuoden aikana. (Leiriajankohdat löytyvät sivun alhaalta)

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa järjestetään lähes kymmenessä lajissa yläkoululeirityksiä, joiden tarkoituksena on yhdistää vaivattomasti laadukas harjoittelu ja opiskelu nuorelle urheilijalle. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa halutaan olla vahvasti mukana rakentamassa elektronisen urheilun kehittämisessä ja yläkoululeiritykset ovat yksi merkittävä osa laajemman e-urheilijan polun rakentamista.

Olosuhteet

Harjoituspaikat sijaitsevat Break Sokos Hotel Vuokatin tiloissa. Ympäristö on tilava, ja paikanpäälle on rakennettu valmiiksi loistavat ympäristöt pelaamiselle. Tiloista löytyy valmiiksi pelituolit, laadukkaat tietokoneet, 144hz näytöt sekä myös hiirimatot, näppäimistöt, hiiret ja kuulokkeet. Kuitenkin pelaaja voi käyttää hyvin omia kuulokkeitaan, näppäimistö, hiirtään ja hiirimattoa. Ympäristö on todettu toimivaksi jo NeSA 2017 CSGO turnauksessa, jossa suomen huippujoukkueet ja muutama ulkomaalainen joukkue kilpailivat heinäkuussa 2017. Hotelli sijaitsee asuntolan välittömässä läheisyyydessä, joten välimatkojen kulkemiseen ei mene turhaa aikaa. Lisäksi alueelta löytyy huippuluokkaiset treeniolosuhteet oheisharjoitteluun, aina Vuokatin rinteistä Angrybirds-parkkiin. Pallohalli, Vuokattihalli, punttisali, uimahalli, hiihtotunneli ja testiasema sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä.

Leiriajankohdat

vko47: 18.-24.11.2018 (OVERWATCH)
vko4: 20.-26.1.2019 (CS:GO)
vko7: 10.-16.2.2019 (OVERWATCH)
vko19: 5.-11.5.2019 (CS:GO)


Hakeminen ja valinta

Haku tapahtuu sähköisesti oheisten linkin kautta.

CSGO: https://goo.gl/forms/MyKXJOUh3e2CQVx92
Overwatch: https://goo.gl/forms/xjrKZ5fHJZXH2kYq2

Haku on käynnissä 30.6.2018 saakka!
Urheilijavalinnat tehdään heti hakuajan jälkeen ja niistä tiedotetaan valituille henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Esimerkki leiriohjelmasta huhtikuun 2018 yläkoululeiriltä

Yhteystiedot

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia / SuperJymy
Niklas Pehkonen
niklas.pehkonen@superjymy.fi
044 0310944

Havu Gaming
Lasse Salminen
lasse@havu.gg
040 5490312

Team Gigantti
Tomi Rinne
tomi.rinne@gigantti.fi

 

      

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Markkinatie 1
88600 SOTKAMO

Instagram

© 2020 Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia